De voorbereidingen zijn gestart

De voorbereidingen zijn gestart

Ik ben superblij dat EntrD mij sponsort voor School at Sea, dit is mijn kans om de wereld te ontdekken terwijl school gewoon. doorgaat! Hoewel ik pas in oktober vertrek zijn de voorbereidingen al in volle gang.

voorbereidingen voor Jonas at SeaInmiddels heb ik al best veel sponsors bij elkaar maar ik ben er nog niet. In ruil voor een sponsoring maak ik drone-films van een locatie naar keuze en momenteel ben ik dus veel op pad om de bedrijven van mijn sponsors op deze manier in beeld te brengen.

Afgelopen weekend ben ik samen met alle andere SAS’ers op kamp geweest in Vinkenveen om voor het eerst kennis met elkaar te maken. Het was SUPER gezellig en ik kan niet wachten om met deze fantastische mensen mee aan boord van de Thalassa (3-master) te mogen gaan. We zullen veel moeten samenwerken want aan boord is het de bedoeling dat we het schip na twee maanden helemaal zelf, met 37 leerlingen, gaan runnen. Van navigatie tot schoonmaken, van onderhoud in de machinekamer tot koken in de kombuis. Ik heb er nu al zin in! Dankzij sponsors zoals EntrD kan ik deze droom waarmaken. Meer informatie kunt u vinden op de website www.jonasatsea.com

Note Entrd:

We hopen dat we Jonas kunnen blijven volgen tijdens zijn reis en Jonas heeft beloofd dat hij ons op de hoogte zal proberen te houden via zijn nieuwsbrieven (indien mogelijk qua internet etc.). Wil je Jonas at Sea ook volgens kijk dan regelmatig op onze site waar we proberen zoveel mogelijk over deze reis te posten. We wensen Jonas enorm veel plezier en hopen dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Succes met alle voorbereidingen engeniet van alle mooie momenten die je tegen gaat komen Jonas.