Subsetoplossing voor HiX nu beschikbaar

Subsetoplossing voor HiX nu beschikbaar

Veel Nederlandse ziekenhuizen die gebruik maken van HiX hebben aangegeven dat er behoefte is aan een subsetoplossing. Een subsetoplossing die om de omvang van HiX in niet productie omgevingen kan verkleinen.

In een opleidingsomgeving volstaat bijvoorbeeld een set van 100 gemaskeerde patiënten in plaats van de totale patiëntenpopulatie. Het grote voordeel van een kleinere set is dat er minder opslagruimte nodig is en elke Gb minder opslag scheelt weer in de kosten! Om ziekenhuizen hierbij te kunnen ondersteunen heeft EntrD een subsetoplossing ontwikkeld specifiek voor gebruik i.c.m. HiX.

Deze oplossing is uitgebreid getest in Deventer Ziekenhuis en bij Slingeland en wordt vanaf nu aangeboden aan alle HiX ziekenhuizen in Nederland. Uitgaande van de besparingen qua opslagruimte zoals die gerealiseerd zijn bij Deventer en bij Slingeland is de investering in deze nieuwe module vaak al binnen 3 a 4 maanden terugverdiend!

subsetoplossing HiX

Over HiX:
HiX is een Electronisch Patiënten Dossier (EPD). HiX, dat staat voor Healthcare Information eXchange. Dit is er voor elke zorgorganisatie. Of het nu gaat om één locatie of een netwerk van verschillende typen zorginstellingen! HiX voorziet u als zorgprofessional van specifieke ondersteuning om topzorg te kunnen leveren.

Onder ‘oplossingen’ in het menu vindt u wat EPD HiX per specifieke zorgbranche kan betekenen. Met HiX bieden wij u een totaaloplossing voor de zorg, waarbij patiëntveiligheid altijd voorop staat. Wij bieden een multidisciplinair en zeer gebruiksvriendelijk elektronisch patiëntendossier voor de markten apotheek, eerstelijnszorg, GGZ en psychiatrie, huisartsenzorg, ketenzorg, revalidatie, VVT, zelfstandige behandelcentra en ziekenhuizen.