Pinkroccade Local Government en EntrD samenwerking

Pinkroccade Local Government en EntrD samenwerking

Pinkroccade Local Government biedt gemeentes onder de naam iBurgerzaken een applicatie aan waarmee alle burgerzaken gerelateerde acties uitgevoerd kunnen worden.

Voor gemeentes vormt een dergelijke applicatie het hart van de dienstverlening richting burgers, een goede werking is dus essentieel. Daarom wordt een nieuwe versie altijd getest voordat hij in gebruik genomen wordt. Om dit te kunnen doen, hebben gemeentes behoefte aan betrouwbare gegevens van burgers. Maar tegelijkertijd willen (en mogen) ze de echte gegevens van burgers hiervoor niet gebruiken. Pinkroccade Local Governement wilde gemeentes een alternatief bieden en is hiervoor de samenwerking aangegaan met EntrD. Gezamenlijk is een plug & play versie van de Datafactory ontwikkeld die als iDatamasking module aangeboden wordt aan gemeentes die iBurgerzaken gebruiken.

Dit blijkt in een grote behoefte te voorzien, als snel nadat de oplossing aangeboden werd zijn de 1e 6 gemeentes aangesloten!

Wat schrijf PinkRoccade Local Government zelf over iBurgerzaken:

Procesinnovatie is meer dan techniek
Om als gemeente klantvriendelijker, sneller, digitaler en/of goedkoper te blijven ‘produceren’ binnen Burgerzaken is het zaak te blijven innoveren. En daar denken wij vanuit PinkRoccade Publiekszaken uiteraard in mee. Samen met de kwartiermakergemeenten en onze partners ontwikkelen we daarom continu nieuwe apps en koppelingen.

Dit zijn oplossingen die gericht zijn op toegevoegde waarde voor de burger of de medewerker/het management. En het mooie is, deze procesinnovaties en technologische ontwikkelingen maken discussies los binnen gemeenten… Deze inhoud vormt de trigger om nog eens goed na te denken over zaken die eigenlijk niets met techniek te maken hebben. Sterker nog, ineens gaat het niet alleen meer over software, maar om toegevoegde waarde. En juist daarvoor kun jij deze Roadmap, het Meerjarenplan en >100 Best practices gebruiken; ga vandaag nog het gesprek aan binnen jouw gemeente en nodig ons uit om daar bij te zijn als je dat helpt!