De voorbereidingen zijn gestart

De voorbereidingen zijn gestart

Ik ben superblij dat EntrD mij sponsort voor School at Sea, mijn kans om de wereld te ontdekken! Hoewel ik pas in oktober vertrek zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Inmiddels heb ik al best veel sponsors maar ik ben er nog niet. In ruil voor een sponsoring maak ik drone-films van een locatie naar keuze en momenteel ben ik dus veel op pad om de bedrijven van mijn sponsors op deze manier in beeld te brengen.

Afgelopen weekend ben ik samen met alle andere SAS’ers op kamp geweest in Vinkenveen om voor het eerst kennis met elkaar te maken. Het was SUPER gezellig en ik kan niet wachten om met deze fantastische mensen mee aan boord van de Thalassa (3-master) te mogen gaan. We zullen veel moeten samenwerken want aan boord is het de bedoeling dat we het schip na twee maanden helemaal zelf, met 37 leerlingen, gaan runnen. Van navigatie tot schoonmaken, van onderhoud in de machinekamer tot koken in de kombuis. Ik heb er nu al zin in! Dankzij sponsors zoals EntrD kan ik deze droom waarmaken. Meer informatie vindt u op www.jonasatsea.com