De CorporatieGids LIVE Kennisdag

De CorporatieGids LIVE Kennisdag

Natuurlijk is EntrD ook weer aanwezig bij de CorporatieGids LIVE kennisdag! Schrijf u in voor onze sessie ‘AVG PROOF testen, wat doet dat met je organisatie? Frank te Velde van Domijn en Eric Hoefman van EntrD vertellen.’.
CorporatieGids LIVE kennisdag 2019 wordt georganiseerd voor corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen.

Locatie:
Hotel Van der Valk in Vianen

Wat is het?
De CorporatieGids LIVE kennisdag 2019 is één dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen.

Waar en wanneer?
De kennissessies vinden plaats op 16 april 2019 in Van der Valk Hotel Vianen.

Voor wie?
Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op één dag meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer u zich aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor uw woningcorporatie.

Hoe werkt het?
De kennissessies duren 45 minuten en zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. U kunt zich zo mooi een beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten.

De voordelen op een rij:
op één dag de mogelijkheid om meerdere kennissessies te bezoeken; snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn; netwerken met vakgenoten.