Zorg

Oplossingen voor de zorg

De privacy van patiënten is cruciaal en u wilt onder geen beding dat gegevens op straat liggen. Ook wilt u niet dat medewerkers gegevens van patiënten onder ogen krijgen die ze niet moeten zien. In een opleidingsomgeving bijvoorbeeld, wilt u anonieme gegevens tonen. En stel dat u een fraudeonderzoek of een medische analyse laat uitvoeren, dan heeft u daarvoor gegevens nodig die niet herleidbaar zijn tot bestaande patiënten. Hetzelfde geldt voor het testen van software.

Onze oplossing

Datafactory anonimiseert of pseudonomiseert patiënt- of cliëntgegevens op een slimme manier. De representativiteit en betrouwbaarheid blijven intact, de herleidbaarheid verdwijnt. Gebruikt uw ziekenhuis Chipsoft HiX als ZIS/EPD? Dan hebben wij een voorgeconfigureerde oplossing beschikbaar: Datafactory Module HiX. Snel veel data nodig voor bijvoorbeeld een performance test? Dan is datageneratie ook een oplossing. Met Datafactory kunnen wij u op zeer korte termijn synthetische testdata leveren in elk gewenst volume.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze oplossingen voor de zorg of wilt u een productdemonstratie? Neem dan contact met ons op!