Woningcorporaties

Oplossingen voor de woningcorporaties

Als woningcorporatie wilt u met droge ogen tegen uw huurders kunnen zeggen: uw gegevens zijn bij ons in goede handen. U wilt ook niet in de krant vanwege een datalek. Maar ook intern is het niet te bedoeling dat medewerkers gegevens van huurders kunnen inzien als zij daar niet direct mee hoeven te werken. Dit geldt bijvoorbeeld in een test- of een opleidingsomgeving. En stel dat u gegevens aanlevert om scheefwonen te onderzoeken, dan moet dit geanonimiseerd. Maar wél op zo’n manier dat de data nog bruikbaar is voor het onderzoek.

Onze oplossing

Datafactory anonimiseert of pseudonomiseert bewonersgegevens op een slimme manier. De representativiteit en betrouwbaarheid blijven intact, de herleidbaarheid verdwijnt. Snel veel data nodig voor bijvoorbeeld een performance test? Dan is datageneratie ook een oplossing. Met Datafactory kunnen wij u op zeer korte termijn synthetische testdata leveren in elk gewenst volume.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze oplossingen voor de woningcorporaties of wilt u een productdemonstratie? Neem dan contact met ons op!

Eric-Hoefman

Eric Hoefman