Retail

Oplossingen voor de retail

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de consumenten zich bij online aankopen zorgen maakt over de privacy van hun gegevens. In deze competitieve markt heeft u er belang bij dat uw klanten zich veilig voelen. Dat betekent dat u hun gegevens niet kunt gebruiken bij het testen van een nieuwe webshop of een nieuw facturatiesysteem. Ook als u marktonderzoek doet onder uw eigen klanten, gebruikt u daarvoor beter geen echte klantgegevens. En wilt u uw klantdata te gelde maken? Ook dat kan alleen als ze geanonimiseerd zijn.

Onze oplossing

Datafactory anonimiseert of pseudonomiseert klantgegevens op een slimme manier, ook voor de retail. De representativiteit en betrouwbaarheid blijven intact, de herleidbaarheid verdwijnt. Snel veel data nodig voor bijvoorbeeld een performance test? Dan is datageneratie ook een oplossing. Met Datafactory kunnen wij u op zeer korte termijn synthetische testdata leveren in elk gewenst volume.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze oplossingen voor de retail of wilt u een productdemonstratie? Neem dan contact met ons op!